Generelle oplysninger

Kompetencetest.dk IVS
CVR-nr. 37774170

Bregnegårdsvej 6,
2920 Charlottenlund

info@kompetencetest.dk
Tlf.nr. 71 74 74 84

 

Betaling

På Kompetencetest.dk kan du betale med følgende betalingskort:

Dankort
Visa/Dankort
Eurocard
Mastercard
Det er gratis at foretage transaktioner via betalingskort og betingelserne er de samme, som når du ellers anvender disse kort. Beløbet trækkes først fra din konto når login/password for den købte test er leveret.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et beløb, der er større end det, du har godkendt ved købet.

Betaling sker via SSL (sikker server), og alle personfølsomme data er krypterede, så de ikke kan læses af personalet eller andre.

Levering
Umiddelbart efter købet, leveres adgang til testen via e-mail med link, login og password.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine login oplysninger mod at testen ikke er udfyldt.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail til : info@kompetencetest.dk .

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Varer på Kompetencetest.dk kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: kompetencetests. Er købet fortrudt, bedes du følge anvisningerne under punktet: Fortrydelsesret.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Udførte ikke finansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,

2. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

3. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

Varens stand, ved fortrydelse
Du hæfter for varens værdi, er varen taget i brug, dvs. at der er logget ind med oplysninger sendt pr. e-mail umiddelbart efter købet.

Ellers kan købet fortrydes og der henvises til anvisningerne under punktet Fortrydelsesret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved reklamation, sendes e-mail til info@kompetencetest.dk

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, virksomhedsnavn, virksomhedsadresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kompetencetest.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.kompetencetest.dk er Lykke Nymann

Som registreret hos Kompetencetest.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@kompetencetest.dk

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Lykke Nymann Nederland, Kompetencetest.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 7. September 2016