Organisatorisk placering af lønfunktion og kompetencer
19. november 2016
Lønadministrationen har også brug for faglig sparring!
15. december 2016

Nej, du har ikke brug for en kandidat med ”det rigtige CV”du har brug for en kandidat med de rigtige faglige kompetencer!

Blive ofte fanget af de gode artikler på LinkedIn, denne gang af Lars Lundmann, Director, Recruitment Advisor at LUNDMANN.

I artiklen bliver vi mindet om, at vi ikke nødvendigvis har brug for en kandidat med ”det rigtige CV”.Og hvorfor nu ikke det? Nye omstændigheder, Virksomheder forandrer sig, Folk forandrer sig, skriver Lars Lundmanns.

Og er man en god loyal medarbejder med den rette integritet, vil medarbejderen identificere sig med virksomhedens værdier og lade disse udvikle og præge med egne værdier og holdninger. Det betyder ikke, at vi ikke kan ændre holdninger og værdier senere i arbejdslivet.

Jeg mener, virksomhedens søgen efter den rette kandidat begynder tidligere i processen.

For hvordan sikrer virksomheden, at de rette profiler viser interesse for netop denne stilling? Hvordan sikrer virksomheden sig, at der søges efter den profil, som passer til virksomheden og det team, som den kommende medarbejder skal kunne arbejde sammen med?

Og det er lige netop kernen med Kompetencetest.dk, at du som virksomhed fagligt kan teste dine nuværende medarbejdere og på den måde få indsigt i det faglige niveau på forskellige kompetencer. Det skaber selvindsigt hos den enkelte medarbejder og motivation for udvikling. Samtidig har virksomheden chancen for at sikre sig de rette kompetencer hos nuværende medarbejdere og den kommende medarbejder.

Nej, du har ikke brug for en kandidat med ”det rigtige CV”, du har brug for en kandidat med bl.a. de rigtige faglige kompetencer.

Lykke